Lindenhaeghe lanceert Nuttig & Actueel

0

Lindenhaeghe begint binnenkort met een nieuwe serie kennissessies, onder de noemer Nuttig & Actueel. De sessies behandelen actuele onderwerpen, zoals pensioencommunicatie en aansprakelijkheidsrecht.

Algemeen directeur Mike Schilperoort van het opleidings- en exameninstituut omschrijft Nuttig & Actueel als ‘kennis op een presenteerblaadje’. De bijeenkomsten bieden interactie met vakgenoten, een spreker over een actueel onderwerp en een hapje en drankje.

Het nieuwe kennisprogramma van Lindenhaeghe gaat op 15 september van start in Steenwijk met een sessie over assurantieportefeuilles. Daarna zijn er, op wisselende locaties, bijeenkomsten over onder meer milieuschadeverzekeringen, schuldhulpverlening & bewindvoering en monumenten & onderverzekering. Volgens Schilperoort zijn ideeën voor nieuwe sessies ‘zeer welkom’: “We horen graag waar er in de markt behoefte aan is.”

De sessies duren gemiddeld drieëneenhalf uur (inclusief netwerklunch) en kosten 99 euro per sessie. Een overzicht van de data is te vinden op de website van Lindenhaeghe.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.