LEF Finance Run 2017

0

Stichting LEF organiseert ook dit jaar weer een Finance Run. Op vrijdag 1 september 2017 kan iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening het zogenaamde 5 km ‘rondje Bosbaan’ in het Amsterdamse Bos lopen. De deelnemers aan de 10 km lopen dit parcours twee keer.

Deelnemers aan de Finance Run steunen LEF. De stichting hoopt dit jaar minimaal 20.000 euro op te halen en nog meer awareness voor de LEF-activiteiten. Per inschrijving geldt een verplichte donatie van 20 euro aan stichting LEF. Ook zal er weer een speciale LEF veiling worden gehouden.

De krijtstreep keert terug

Doelstelling dit jaar is een toename aan deelnemers naar 1.000 lopers. De Finance Run is voor iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening. Van banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en adviseurs tot aanpalende branches als accountancy, consultancy, IT- en overige leveranciers. Nieuw dit jaar is de krijtstreep Finance Run-ning short waarin de deelnemers aan de start kunnen verschijnen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.