Knab aangesloten bij Nederland Crowdfunding

0

Knab Crowdfunding is het tiende Nederlandse platform dat is aangesloten bij Nederland Crowdfunding. De branchevereniging is opgericht in 2014 en heeft ten doel de ontwikkeling van crowdfunding verder te versterken en te verduurzamen.

De afgelopen weken is Knab door een onafhankelijke instantie positief getoetst op de Crowdfunding Gedragscode. Deze gedragscode – een initiatief van de branchevereniging – bestaat uit kwaliteitseisen waar een crowdfundplatform aan moet voldoen. Naleving van de Gedragscode is een voorwaarde voor lidmaatschap van branchevereniging Nederland Crowdfunding.

Directe financieringsoplossing

Ondernemers met een financieringsbehoefte van 50.000 tot 2.500.000 euro kunnen terecht bij Knab Crowdfunding. Via het online platform kunnen klanten van Knab vanaf 100,- euro investeren in deze bedrijven. Crowdfunding wordt volgens Remko Jansen, Business Partner Knab Zakelijk, nu nog vaak gezien als alternatieve financieringsoplossing. Knab wil daar verandering in brengen en crowdfunding verder positioneren als directe financieringsoplossing voor het MKB.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.