Kennisdelen in financiële communities

0

In hoeverre gaan online financiële communities het werk van de financieel adviseur beïnvloeden? Die vraag staat morgen centraal tijdens het gratis seminar over ‘slimme financiële communities’, een initiatief van Adviesbureau Fred de Jong en het financiële platform Kandoor.

Sprekers zijn onder meer Fred de Jong, Alwin Oerlemans (APG) en Tom Rowanowski, de oprichter van Kandoor. De Jong: “Van consumenten wordt steeds meer zelfredzaamheid verwacht op financieel gebied. Maar financiële zaken regelen is niet voor iedereen makkelijk. Daar ligt een belangrijke rol voor de financieel adviseur. Er bestaan steeds slimmer wordende platformen, die zowel digitaal als persoonlijk zijn, waar financiële kennis wordt gedeeld. Is deze ontwikkeling een geweldige kans of een bedreiging voor de financieel adviseur?”

Netwerkborrel

Het seminar wordt gehouden van 15-18 uur in het Amsterdamse Auditorium Symphony. Naast kennisoverdracht en discussie is er ook ruimte om te netwerken tijdens de afsluitende borrel.

Met financiële communities klanten bereiken

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.