Van Hooijdonk stap dichterbij SEH-titel

0

Gijs van Hooijdonk, eigenaar van De Hypotheker in Breda, heeft de eerste ronde gewonnen van de Verkiezing tot Erkend Financieel Adviseur 2017. Hij wist bij de digitale toets 29 van de 30 vragen juist te beantwoorden. Het is voor Van Hooijdonk de tweede keer dat hij genomineerd is voor de titel.

De verkiezing bestaat uit drie ronden en wordt door de SEH georganiseerd. Naast Van Hooijdonk zijn in deze eerste ronde nog 12 Erkend adviseurs genomineerd voor de titel. In totaal deden 150 adviseurs mee aan de digitale toetst. De zeer goede uitslag verraste Van Hooijdonk zelf ook. “Ik zie mijn nominatie en het winnen van de eerste ronde als een teamprestatie (foto: Hypotheker Breda) en kijk met veel vertrouwen uit naar de schriftelijke casus op 11 januari.” Als speler met de hoogste score won hij naast de nominatie ook een Fitbit alta activiteitmeter.

Volgende stap

In de tweede ronde maken de 13 deelnemers met de hoogste en snelste score uit de eerste ronde een schriftelijke casus op locatie. De derde ronde bestaat uit een assessment. Tijdens het assessment worden de drie finalisten door kritische assessoren aan de hand van een adviesgesprek getoetst op vakbekwaamheid, integriteit en adviesvaardigheid.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.