Genomineerden Adfiz Prestatie Onderzoek

0

Vandaag zijn de genomineerden bekendgemaakt voor het Adfiz Prestatie Onderzoek. Op 10 januari worden de winnaars bekend gemaakt. Het onderzoek heeft dit jaar een vernieuwde opzet.

Het Adfiz Prestatie Onderzoek geeft doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. De reviews en ratings zijn ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView.

Sinds dit jaar werkt Adfiz samen met een nieuw onderzoeksbureau, CYS. Daarnaast heeft de brancheorganisatie de opzet van het onderzoek aangepast om een scherper inzicht te krijgen hoe adviseurs de kwaliteit waarderen, en concretere handvatten te bieden om de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren.

De scope van het onderzoek is dit jaar uitgebreid met de categorieën hypotheken en zorg. De categorieën Particulier Banksparen, Lijfrente en Overlijdensrisico zijn samengevoegd tot de categorie Particulier Leven. Een andere vernieuwing is dat actuele onderwerpen nu worden meegenomen in het onderzoek. Hiervoor reikt Adfiz de themaprijzen ‘Beste Partner’ uit. Dit jaar zijn dat de thema’s: Verzekerbaarheid, Efficiency en Afhandelen claims.

Genomineerden

Per categorie zijn drie verzekeraars genomineerd voor de prijzen. De volgende aanbieders zijn genomineerd (in alfabetische volgorde):

Beste Partner
Verzekerbaarheid
Beste Partner
Efficiency
Beste Partner
Afhandelen claims
De Vereende
Nationale Nederlanden
Nh1816
DELA
Nh1816
TAF
Klaverblad
Movir
Nh1816
Zakelijk Schade Zakelijk Inkomen Zakelijk Pensioen
a.s.r.
De Goudse
Klaverblad
Aegon
Allianz
Movir
Allianz
Brand New Day
Scildon
Particulier Schade Particulier Leven Particulier Hypotheek
De Goudse
Nh1816
Noorderlinge
Dazure
Dela
Scildon
Aegon
BLG Wonen
Obvion
Particulier Zorg
CZ
ONVZ
Stad Holland

De winnaars van het Prestatie Onderzoek worden bekend gemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari in Spant! te Bussum. Men kan zich nog aanmelden voor het de Nieuwjaarsbijeenkomst.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.