Findesk adviessoftware PA-proof

0

De adviessoftware van Findesk wordt uitgebreid met Permanent Actueel van Hoffelijk Financieel. Findesk zal samen met de opleider tevens ‘Findesk PA’ ontwikkelen. Met deze tool blijft de gebruiker ook op de hoogte van wat er verandert in de software.

Adviesgevoelige invoervelden binnen de adviessoftware van Findesk worden voorzien van een rode of groene ‘i’, waardoor de adviseur tijdens het invoeren van klantgegevens kan zien of er relevante nieuwe ontwikkelingen zijn. De adviseur kan hier direct doorklikken naar het onderliggende artikel.

PA voor software

Findesk zal samen met Hoffelijk tevens invulling geven aan ‘Findesk PA’: een praktische manier om naast de actuele ontwikkelingen ook (aantoonbaar) op de hoogte te blijven van wat er verandert in de software. Zowel qua functionaliteiten als het doorvoeren van andere uitgangspunten.

Dubbele PA-kosten voorkomen

Tot 1 april 2017 wordt het PA-onderdeel kosteloos toegevoegd voor de Findesk-gebruiker. Hierna wordt Findesk-PA opgenomen in de maandelijkse bijdrage. Op deze manier worden dubbele kosten voorkomen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.