Directeur ASN maakt SNS duurzaam

0

Jeroen Jansen is per 1 september teruggetreden als directeur van de ASN Bank. Hij is benoemd tot directeur Duurzaamheid/Identiteit binnen SNS Bank. Het moederbedrijf heeft onlangs bekend gemaakt dat het duurzaamheidbeleid van de ASN Bank organisatorisch leidend wordt.

Jansen was de afgelopen zestien jaar werkzaam bij de ASN Bank. Sinds 2005 was hij binnen de directie verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie en het duurzaamheidsbeleid en -onderzoek van de ASN Bank. Jansen heeft een belangrijk inbreng gehad voor de duurzame keuzes van de ASN Bank en de positionering van de bank, aldus ASN Bank. Over de opvolging van Jansen wordt binnenkort meer bekend gemaakt, zo staat in een communiqué.

Klimaatneutrale SNS-balans

SNS Bank wil in 2030 klimaatneutraal zijn qua balans. Jansen gaat in zijn nieuwe functie werken aan de praktische uitwerking hiervan. Ook richt hij zich op de aanscherping van de identiteit en positionering van de merken van de SNS Bank alsmede het onderhouden en uitbouwen van het maatschappelijk netwerk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.