Collectieve vergunning Bliss Hypotheekadviseurs

0

Familiebedrijf Bliss Hypotheekadviseurs uit Spijkenisse heeft op 15 augustus een collectieve vergunning ontvangen van de AFM. Daarmee voegt het advieskantoor zich bij een beperkt aantal Nederlandse financiële dienstverleners dat over deze ‘paraplu-vergunning’ beschikt.

Met behulp van de collectieve vergunning is het mogelijk om met aangesloten ondernemingen samen te werken die onder het beheer staan van een centrale organisatie. Daardoor kan Bliss Hypotheekadviseurs met meerdere zelfstandige vestigingen of nieuwe initiatieven worden uitgebreid, die anders voor elke entiteit een aparte vergunning nodig zouden hebben. Vanuit de centrale organisatie is er de eindverantwoordelijkheid over de aangesloten onderneming(en).

Bliss Hypotheekadviseurs heeft op korte termijn de doelstelling om de adviescapaciteit te vergroten, met name met betrekking tot het bemiddelen in de verhuurhypotheek voor consumenten en professionele investeerders.

De visie van de landelijke adviesorganisatie is dat particuliere beleggers door te investeren in vastgoed, en hiermee hun pensioen aan te vullen, een belangrijke rol kunnen spelen rondom het verduurzamen en vergroten van de woningvoorraad.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.