Centraal Beheer populairste dienstverlener

0

Centraal Beheer is de populairste financiële dienstverlener onder senior managers en directieleden. Dat blijkt uit de MT Finance, het jaarlijkse onderzoek van Management Team naar de beste financiële dienstverleners van Nederland.

De verzekeraar wordt aanbevolen door de helft van de ondervraagde personen. Dat is meer dan vorig jaar, toen het bedrijf door een kwart werd aanbevolen. Bij de verzekeraars haalden Interpolis en Nationale Nederlanden een gedeelde tweede plaats.

ABN Amro

Uit het onderzoek blijkt verder dat ABN Amro op veel terreinen waar het actief is, beter scoort dan concurrenten ING en Rabobank. Lezers van MT raden de bank het vaakst aan als het gaat om financiering en betalingsverkeer. ING en Rabobank scoren wel hoger op het gebied van private equity en risk management.

Op het gebied van pensioenen kwam Nationale-Nederlanden als beste uit de bus, gevolgd door Zwitserleven en Aegon. In de categorie Financiële software is Exact het populairst, gevolgd door SAP en Afas.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.