Voormalig Aon-topman naar Schouten Zekerheid

0

Voormalig Aon-topman Marc van Nuland gaat aan de slag als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid.

Van Nuland was meer dan dertig jaar werkzaam voor Aon, waaronder vijf jaar als CEO van Aon Groep Nederland. In januari kondigde hij zijn vertrek aan bij het bedrijf.

Met zijn intrede bij Schouten Zekerheid zal Van Nuland een grote rol spelen in het strategisch toezicht en de groei van het bedrijf. “Zijn strategisch inzicht, diepgaande kennis van de markt en ervaring zullen van onschatbare waarde zijn voor Schouten Zekerheid terwijl we streven naar verdere ontwikkeling en innovatie”, aldus de verzekeringsmakelaar in het persbericht dat de komst van Van Nuland aankondigt.

“Zijn uitgebreide kennis en ervaring binnen de verzekeringssector, gecombineerd met zijn bewezen leiderschapscapaciteiten, maken hem een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf. Zijn visie en strategisch inzicht zullen ons helpen om onze positie in de markt te versterken en onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Ook Marc van Nuland is verheugt om bij Schouten Zekerheid aan de slag te gaan. “Ik ben onder de indruk van de sterke cultuur en de klantgerichte aanpak van Schouten Zekerheid. Het is een eer om deel uit te maken van een bedrijf dat zo’n rijke geschiedenis heeft en toch vooruit blijft kijken naar de toekomst. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het managementteam en de RvC om verdere groei en succes te realiseren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.