Stagiair(e) gezocht voor redactie InFinance

0

De redactie van InFinance zoekt een stagiair(e). Je bent nieuwsgierig, ondernemend, creatief, ambitieus en sociaal en je hebt een ‘vlotte pen’.

WERKZAAMHEDEN

– De redactie ondersteunen met dagelijkse werkzaamheden zoals: research d.m.v. scannen van nieuwsberichten, persberichten
– Beeldmateriaal zoeken
– De nieuwsbrief maken
– Social media meehelpen verder uit te bouwen en onderhouden
– De website beheren en onderhouden
– Contact onderhouden met columnisten
– (Lezers)onderzoeken uitvoeren
– Meewerken aan de organisatie van events.

PROFIEL STAGIAIR

Je bent nieuwsgierig, ondernemend, creatief, ambitieus en sociaal en je hebt een ‘vlotte pen’. Ook belangrijk is een analytisch denkvermogen en organisatorisch talent. Werken kun je zelfstandig, maar ook in teamverband. Je hebt interesse in economie en politiek. Bovendien weet je je weg te vinden in de social mediawereld. Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit, je beheerst het Nederlands uitstekend in woord en geschrift en je hebt een redelijke tot goede kennis van moderne talen. Een stagiair binnen ons bedrijf wordt gezien als een collega en wordt dan ook genoemd in alle publicaties waar hij of zij aan mee heeft gewerkt. Een rijbewijs is geen vereiste.

BEDRIJFSINFORMATIE

InFinance is onderdeel van Triple i. Deze uitgever heeft zich in twintig jaar tijd van een researchbureau ontwikkeld tot een volwaardig multimediabedrijf. Het succes van onze producten zit in de unieke combinatie van onafhankelijke redactie & research en een innovatieve kijk op de markt. Naast uitgever van de financiële magazines CASHcow, The Asset en InFinance organiseert Triple i ook verschillende beurzen en congressen zoals Hypovak en de vwd CASH Fund Awards.

De standplaats is Amsterdam.

CONTACTGEGEVENS

Linda Chengadu, Coördinator Redactie
E-mailadres: l.chengadu@3xi.nl

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.