Schlejen hoofd Institutionele Relaties NN IP

0

NN Investment Partners heeft Maureen Schlejen aangesteld als hoofd van de afdeling Institutionele Relaties. Zij is in deze rol verantwoordelijk voor het sales- en relatiebeheer van de institutionele partijen, zoals pensioenfondsen, verzekeraars en overige institutionele beleggers.

Schlejen komt over van Robeco, waar zij ruim twintig jaar ervaring heeft opgebouwd binnen de Nederlandse assetmanagement-industrie. Ze is bij NN IP per 1 januari 2017 benoemd. Zij overziet onder meer het vermogensbeheer van relevante beleggingsfondsen en mandaten, fiduciair management, DC en het APF.

Sterke staat van dienst

“Maureen heeft een diepgaande kennis van de Nederlandse institutionele markt en een zeer sterke staat van dienst”, zegt Martin Nijkamp, lid Management Board en Hoofd Client Group International & Strategic Business Development bij NN IP.

“Ik voelde direct een goede fit met de organisatie en de mensen qua ambitie, mogelijkheden en cultuur”, zegt Schlejen. “Voor mij is NN IP een mooie Nederlandse partij met pensioen in haar DNA. Met de aanwezige kennis en expertise ben ik ervan overtuigd dat we de institutionele footprint van NN IP in Nederland verder kunnen uitbouwen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.