Rudolph Donkers nieuwe CEO van Adaxio

0

Rudolph Donkers, voormalig CEO van Stater, wordt per 1 april benoemd tot CEO van Adaxio. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van deze recentelijk gelanceerde hypotheek servicer, die onderdeel uitmaakt van CMIS Group.

Donkers was van december 2003 tot oktober 2011 Algemeen Directeur van Stater. Daarvoor heeft Donkers verschillende functies vervuld bij ABN Amro op het gebied van Securities, Productontwikkeling en Treasury. Van 2007 tot 2011 was hij tevens commissaris bij Solveon Incasso BV. Rudolph Donkers treedt toe tot de Board of Directors van CMIS Group.

Rudolph Donkers: “Ik kijk er naar uit om bij CMIS Group aan de slag te gaan en de nieuwe norm te bepalen voor multi-asset class servicing in de Nederlandse markt! De unieke combinatie van Adaxio en het recentelijk door CMIS Group overgenomen Welke Beheer stelt ons in staat om onze klanten een volledig palet aan diensten te bieden voor de volledige hypothecaire waardeketen.”

Met de aanstelling van Rudolph Donkers zal Peter Besuijen, Chief Commercial Officer van CMIS Group en verantwoordelijk voor de marktintroductie van Adaxio, zich weer gaan richten op de verdere ontwikkeling en realisatie van de commerciële strategie van CMIS Group.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.