Robin van Beem sluit zich aan bij BrandMR

0

Jurist Robin van Beem is per 1 februari aan de slag gegaan bij BrandMR als advocaat gespecialiseerd in verzekeringsrecht. Ook zal hij daar een praktijk voor mkb-klanten gaan opzetten.

Van Beem is oprichter van Polis Advocaten (2011), gespecialiseerd in juridisch advies aan het intermediair. Ook daarvoor is hij als advocaat werkzaam geweest in en voor de verzekeringsbranche, zowel bij advocatenkantoren als bij een verzekeraar. Daarnaast is Van Beem als redacteur verbonden aan het online vaktijdschrift VAST (Verzekeringsrecht, Aansprakelijkheid, Schadevergoeding en Toezicht) en is hij auteur van onderdelen van de Wft voor Tekst & Commentaar Verzekeringsrecht.

Bij BandMR heeft Van Beem de functie Manager MKB/Verzekeringsrecht gekregen. Naast juridische taken zal hij de praktijk voor mkb-klanten opzetten, waarbij ook deze doelgroep de beschikking krijgt over juridisch advies door advocaten tegen vaste tarieven. Dit doet Van Beem samen met Anne van Glabbeek, die onlangs ook de overstap naar BrandMR maakte.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.