Norbert Hoogers vertrekt bij Zilveren Kruis

0

Norbert Hoogers (49) legt per 1 juli 2017 zijn functie neer als divisievoorzitter van Zilveren Kruis. Hij gaat buiten Achmea op zoek naar functie waarin hij directer betrokken kan zijn bij klanten, bedrijfsvoering en het continue verbeteren van dienstverlening.

Norbert Hoogers is in 2002 gestart bij de divisie Sociale Zekerheid van Achmea. Hij maakte in 2006 de overstap naar de divisie Zorg & Gezondheid. In 2008 werd hij daar directeur Operations. Per 1 juli 2013 is hij benoemd tot directievoorzitter van de divisie Zorg & Gezondheid, later omgedoopt tot Zilveren Kruis.

Hoogers omschrijft de negen jaar waarin hij onderdeel is geweest van de directie van Zilveren Kruis als een intensieve periode, waarin veel is gebeurd en bereikt. “Als divisievoorzitter sluit ik een mooie periode af.”

Joke Bakker-Jansen vertrekt bij De Goudse

Ook De Goudse moet op zoek naar een nieuwe bestuurder. CFRO Joke Bakker-Jansen verlaat De Goudse met ingang van 16 mei wegens ‘persoonlijke overwegingen’. Zij blijft nog aan De Goudse verbonden om een goede overdracht van de uitvoering van de strategie te bewerkstelligen en wil zich gaan richten op een nieuwe uitdaging met internationaal karakter.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.