Nominaties Beste Werkgevers Awards

0

Zes financiële dienstverleners zijn genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2013. Deze organisaties zijn in hun categorie doorgedrongen tot de top 50 en maken kans op de felbegeerde titel ‘Beste Werkgever van Nederland’.

De volgende organisaties zijn genomineerd (in alfabetische volgorde):
1. Aberdeen Asset Management PLC (Nederland)
2. Achmea
3. ING Nederland
4. PGGM
5. Terberg Leasing
6. ZLM Verzekeringen

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de twaalfde keer door Effectory en Intermediair uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 316 organisaties deelgenomen. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; meer dan 1000 en minder dan 1000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers.

De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. Verder zijn er awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar. Op dinsdag 8 oktober worden de winnaars in Amsterdam bekend gemaakt.

Meer informatie over het Beste Werkgeversonderzoek vindt u op www.beste-werkgevers.nl

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.