NN benoemt Maaike van Beijsterveldt tot directeur Retail Schade & Zorg

0

Maaike van Beijsterveldt is benoemd tot directeur van Nationale-Nederlanden Retail Schade & Zorg. Zij volgt hiermee Bianca Knispel op die Head of Protection NN Group wordt.

Van Beijsterveldt (33) was hiervoor directeur Strategie, Data, IT & Pricing bij NN Schade & Inkomen. Daarmee was ze verantwoordelijk voor de informatietechnologie, het strategieprogramma 2025 en voor het intensiveren van het procesmanagement. Daarnaast leidde Van Beijsterveldt de implementatie van de vernieuwde prijs-en datastrategie bij Schade & Inkomen en initieerde ze er het duurzaamheidsprogramma. Na de overname van Vivat Schade in 2019 heeft ze als programmadirecteur de Vivat-integratie geleid. Van 2014 tot 2019 heeft Van Beijsterveldt diverse senior IT-functies bij Schade vervuld.

In haar nieuwe rol zal Van Beijsterveldt de groei van Retail Schade & Zorg voortzetten en de digitalisering en de efficiëntie intensiveren. Maurice Koopman, CEO Schade & Inkomen: “Met haar uitgebreide ervaring op het gebied van onder meer strategie, data en pricing ben ik er van overtuigd dat Maaike Retail Schade & Zorg leidend zal laten zijn.”

Koopman bedankt Bianca Knispel voor haar bewezen diensten. “Onder haar leiding is het NN Retailbedrijf uitgegroeid tot een netwerkorganisatie dat gericht is op het delen van kennis en dat in nauwe samenwerking tussen de vier labels.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.