Nieuwe managing director bij One Underwriting

0

Marlies Wilkes is per 1 juli aan de slag gegaan als managing director Wholesale Broking in het managementteam van One Underwriting, het volmachtbedrijf van Aon. Aruna Narain-Ramdjas volgt Wilkes op 1 augustus op als manager Business Development.

Wilkes (31) startte haar carrière als projectmanager bij een Insurtech Serviceprovider. De afgelopen 3,5 jaar werkte zij binnen One Underwriting als manager Business Development. Zij was verantwoordelijk voor productontwikkeling en het management van businessgerelateerde projecten.

Vanaf 1 juli treedt zij toe tot het managementteam van One Underwriting en wordt zij verantwoordelijk voor inkoop, productontwikkeling, management accounting en quality & risk binnen One Underwriting.

Zij neemt hiermee de functie van Barend van der Wall over, die heeft besloten om zijn carrière buiten Aon/One Underwriting voort te zetten.

Aruna Narain-Ramdjas

Narain (37) heeft in de financiële sector verschillende functies en nevenactiviteiten vervuld op het gebied van maatschappelijke ontwikkelingen, wet- en regelgeving en financiële producten voor de particuliere en zakelijke markt. Sinds 2009 is ze werkzaam bij een rechtsvoorganger van Aon en sinds 2018 binnen One Underwriting. Aruna Narain-Ramdjas wordt manager Business Development bij One UnderwritingMomenteel is ze als projectmanager verantwoordelijk voor diverse projecten waarbij innovatie en procesoptimalisatie centraal staan.

Vanaf 1 augustus neemt Narain de rol als manager Business Development van Wilkes over. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor de initiatie, coördinatie en uitvoering van business development activiteiten, projectactiviteiten op het gebied van procesoptimalisatie voor One Underwriting en strategische consultancy voor het managementteam van One Underwriting.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.