Nieuw PE-programma Nyenrode van start

0

Het opleidingsprogramma Deskundigheidsbevordering voor 2013-2015 is afgestemd op de eisen die de verscherpte wet- en regelgeving, inclusief de zelfregulering stellen. Dat betekent dat deelnemers voldoen aan de verplichting voor permanente educatie en dat invulling wordt gegeven aan de eindtermen van DNB, AFM, de  Governance Principes en de Wft. 

Wel zijn er, ten opzichte van de eerste editie, belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Zo krijgt de opleiding meer het karakter van een workshop zodat er ook meer ruimte is voor verdieping, en de groepsgrootte wordt gemaximeerd op twintig deelnemers. Het nieuwe programma nodigt deelnemers op die manier nog meer uit om ervaringen te delen en ideeën, (schijn)zekerheden en twijfels te analyseren en door te spreken.

Het programma bestaat uit negen modules waarvan er drie per programmadag worden behandeld. Deze
programmadagen worden meerdere keren aangeboden. De sprekers, waaronder dr. Paul Hilbers van DNB, zijn allemaal expert op hun vakgebied. Het programma, speciaal bestemd voor directeuren van Raden van Bestuur, gaat op 11 juni van start. Het programma voor commissarissen start in het najaar op 16 september en de gecombineerde opleiding in januari 2014. Op www.nyenrode.nl/deskundigheidsbevordering is naast meer
informatie en een uitgebreide brochure ook een digitaal inschrijfformulier te vinden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.