Nico Dekker nieuwe Commercieel Directeur CED

0

Nico Dekker is per 2 januari 2019 in dienst getreden bij CED Group als Commercieel Directeur. Hij zal de commerciële zaken voor alle Europa activiteiten behartigen met een sterke focus op Nederland.

Dekker volgt Marcel van Dijk op die eerder besloot zijn carrière buiten CED voort te zetten.

Nico Dekker (53) is geen onbekende in de verzekeringssector. Na zijn studie rechten aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit vervulde hij diverse sales-functies bij Nationale-Nederlanden en PGGM. Bij Zwitserleven en Aegon was Dekker Directeur Verkoop.

De laatste twee jaar was Dekker algemeen directeur van Meeùs. Bij Meeùs gaf hij (tot de integratie van Aon en UMG medio 2018) leiding aan een verandertraject.

Dekker stelt ernaar uit te kijken om een bijdrage te leveren aan de transitie waarvoor de verzekeringssector staat ‘met innovatieve, technologie ondersteunde dienstverlening waar klanten blij van worden’.

“Nico zijn commerciële- en management achtergrond plus zijn ervaring met veranderprocessen sluiten goed aan bij de groei ambities van CED voor de komende jaren”, aldus CEO Hans Coffeng van CED.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.