Michiel Meijer naar Ingage Franchise

0

Michiel Meijer stopt per 1 juni als commercieel directeur bij Taf en gaat daarna onder dezelfde titel aan de slag bij Ingage Franchise. Taf gaat intern op zoek naar een opvolger.

Meijer moet bij Ingage Franchise (De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur) een belangrijke bijdrage gaan geven aan de strategische groeiambities. Hij wordt verantwoordelijk voor het leiden van het commerciële en marketingteam, het ontwikkelen van nieuwe businessstrategieën en het versterken van relaties met stakeholders en klanten.

Hij gaat samen met Algemeen Directeur Marisa Lodewijks de directie voeren. “Michiel’s uitgebreide ervaring en bewezen trackrecord in het stimuleren van commerciële groei en zijn diepgaande kennis van de financiële markten maken hem de ideale keuze voor deze positie”, zegt Lodewijks. “Wij zijn ervan overtuigd dat Michiel een vitale rol gaat spelen in het verder ontwikkelen van onze commerciële strategieën en in het versterken van onze marktpositie.”

Meijer: “Het is een inspirerende tijd om deel uit te maken van deze organisatie die bekend staat om haar innovaties en klantgerichte benadering in de financiële sector.” De benoeming van Meijer is onder voorbehoud van goedkeuring door de AFM.

Naar een opvolger wordt gezocht bij Taf

Meijer was sinds 2022 directielid bij Taf. Daarvoor was hij vijf jaar directeur bij Van Bruggen Adviesgroep. Bij Taf heeft Meijer een bijdrage geleverd aan de (online) marketing, de sales-activiteiten en de productontwikkeling. “Michiel heeft vanaf minuut 1 dat hij bij Taf in dienst kwam het Taf-DNA geadopteerd en uitgedragen. Zijn ervaring, netwerk en enorm enthousiasme hebben ons geholpen grote stappen te maken”, aldus Nicole Hollander, algemeen directeur Taf.

Er zal intern gekeken worden hoe de functie van Meijer binnen Taf in de toekomst ingevuld zal gaan worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.