Michel Nagtegaal nieuw directielid Tulp Group

0

Michel Nagtegaal gaat aan de slag als Managing Director/COO van Tulp Group. Het nieuwe directielid wordt verantwoordelijk voor het operationele bedrijf van het Nederlandse multi-lender platform en de geldverstrekkers Tulp Hypotheken, De Nederlandse en Brug Financieringen.

Nagtegaal werkt sinds 2018 bij Tulp Group en was eerder verantwoordelijk voor het underwriting team en servicer management richting de business partners Stater en BCM Global. De afgelopen twee jaar stond hij als operationeel manager mede aan de basis van de introductie van geldverstrekker De Nederlandse en de ontwikkeling van de Groene Vastgoedhypotheek.

Met het toetreden van Nagtegaal in de directie komt de focus ook te liggen op operations. “Na de start in 2018 met geldverstrekker Tulp Hypotheken heeft Tulp Group een forse groei doorgemaakt. Door de introductie van De Nederlandse in 2020 en met de facilitering van externe merken zoals Groene Hart Hypotheken en bunq in januari 2022, staat er inmiddels een stevig operationeel bedrijf. Het is daarom een uitstekend moment om de directie uit te breiden specifiek gericht op operations”, aldus Tulp Group.

Naast Nagtegaal zitten ook de oprichters Pierre de Vos en Paul Wessels in de directie van Tulp Group.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.