Marijke Vos CCO Hyarchis

0

Marijke Vos (40) is de nieuwe CCO van Hyarchis. Zij maakt naast André van der Doelen (CEO) en Sybrand Jongejans (CTO) deel uit van de directie van Hyarchis en is daar verantwoordelijk voor de commercie.

Deze directiefunctie is ingericht om invulling te geven aan de sterke groeiambities die Hyarchis heeft. De nieuwe CCO zal zich bezighouden met het inrichten van de organisatie en verder ontwikkelen van nieuwe markten waarin Hyarchis actief is, zoals legal, pensioenen, financieel intermediairs, accountancy en healthcare.

Focus op de ‘human touch’

Vos: “Digitalisering van werkprocessen is op dit moment aan de orde binnen elke dienstverlenende sector. De ene organisatie loopt voorop en de ander kijkt het nog even aan. Ik zie dat er steeds meer behoefte is om locatie- en tijdonafhankelijk met elkaar samen te werken. Daarbij moeten verschillende betrokken partijen die deelnemen aan het werkproces overal en altijd online inzicht hebben welke acties al zijn genomen en beschikking hebben over de werkdossiers. Daarnaast wil ik in deze digitale wereld duidelijk focus houden op de ‘human touch’.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.