Marguerite Soeteman-Reijnen verlaat Aon na 33 jaar

0

Marguerite Soeteman-Reijnen treedt per 1 april af als Chairman van de Executive Board van Aon Holdings B.V.

Soeteman-Reijnen was 33 jaar werkzaam bij Aon en werkte zich in deze periode op van stagiaire tot Chairman van Aon Holdings. “Het is het juiste moment om mijn nieuwsgierigheid te volgen en op zoek te gaan naar nieuwe dromen en uitdagingen.”

Buiten Aon bekleedt Soeteman-Reijnen verschillende non-executive en ambassadeursfuncties. Zo is zij Chairman van de Supervisory Board van Kelp Blue, vice Chairman van de Supervisory Board van het internationale advocatenkantoor NautaDutilh, lid van de wereldwijde Alumni board van Harvard Business School (USA), lid van de Raad van Toezicht van Koninklijke Defensiemusea en lid van de Board of Directors van de American Chamber of Commerce in Nederland. Zij is ook voorzitter van de raad van advies van Ser Topvrouwen en namens de Nederlandse overheid de vertegenwoordiger van G20 Empower, het genderdiversiteitsplatform van de G20.

Eric Andersen, President van Aon: “Namens haar collega’s wil ik Marguerite bedanken voor 33 jaar dienst bij ons bedrijf en de vele bijdragen die zij heeft geleverd aan onze business, corporate governance en inclusie & diversiteitsinitiatieven. We wensen haar het allerbeste in het volgende hoofdstuk van haar carrière. Later dit jaar vieren we haar bijdragen voor Aon tijdens een afscheidssymposium.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.