Mansveld Senior Business Consultant Everest

0

Everest heeft Herman Mansveld (59) aangesteld als Senior Business Consultant. Hij zal zich in deze rol inzetten om dienstverlenende instellingen te adviseren over hoe zij hun klanten nog beter centraal kunnen stellen, zo maakte de IT-dienstverlener voor financiële dienstverleners en de overheid bekend.

Mansveld heeft zo’n dertig jaar ervaring binnen de bancaire sector, bij ABN Amro en Fortis. ““Het is mogelijk voor bedrijven en instellingen om daadwerkelijk vanuit de behoefte, mogelijkheden en de verwachting van hun klant te werken”, zegt hij. “Het standpunt van Everest ‘standaard waar het kan, specifiek waar het moet’, strookt geheel met mijn eigen gedachtegoed. Om dit te bewerkstelligen wil ik vanuit mijn functie met alle betrokken partijen inzoomen op de processen, doelen en de wensen.”

Sparringpartner

Hans de Preter, Markt Manager Overheid bij Everest, noemt Mansveld ‘een prettige sparringpartner’ en ‘een zeer waardevolle toevoeging aan ons team’.

Uit onderzoek van Everest blijkt dat bijna een derde van de Nederlandse consumenten zich niet centraal gesteld voelt door de financiële instellingen waar zij diensten afnemen. Veel mensen voelen zich een nummer en hebben niet het gevoel dat de bank of verzekeraar de belangen van de consumenten op de eerste plaats zet.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.