Leo De Boer vertrekt bij Verbond van Verzekeraars

0

Na zestien jaar directiewerkzaamheden te hebben uitgevoerd bij het Verbond van Verzekeraars verlaat directeur Leo De Boer de brancheorganisatie. Vanaf 1 januari 2019 wordt hij zakelijk directeur bij de werkorganisatie van VNO-NCW en MKB Nederland.

De Boer (1965) kan bogen op een lange carrière bij het Verbond van Verzekeraars. In 1993 werd hij secretaris Juridische Zaken. Daarna is hij actief geweest als secretaris/leidinggevende van verschillende afdelingen en vanaf 2002 medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en uitvoering van het Verbond. De Boer was de afgelopen zestien jaar bij het Verbond onder andere verantwoordelijk voor de afdelingen Schadeverzekeringen, Onderlingen, Algemene Beleidszaken en Dienstverlening.

Algemeen directeur Richard Weurding zegt trots te zijn op het feit dat De Boer zo’n mooie nieuwe functie gaat bekleden. “Maar het is niet eenvoudig om iemand met wie je zo lang hebt samengewerkt en die jarenlang een bepalende factor in de organisatie is geweest te moeten missen. Ik wil Leo graag bedanken voor alle jaren trouwe dienst voor het Verbond.”

Voorzitter van het Verbondsbestuur Willem van Duin: “Leo heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de boegbeelden van het Verbond. Hij heeft op vele belangrijke dossiers een grote rol gespeeld, zoals distributie en schadeverzekeringen. Daarnaast wil ik hem bedanken voor de fundamentele bijdrage die hij heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het Verbond tot de organisatie die er nu staat.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.