Kitty de Heiden maakt overstap van ABN Amro naar Triodos

0

Triodos Bank Nederland heeft Kitty de Heiden per 1 mei benoemd tot Directeur Personal & Private Banking. Zij was de afgelopen zes jaar binnen ABN Amro Hypotheken verantwoordelijk voor het team Content, Portefeuille en Marketing Hypotheken.

Tijdens haar bij ABN Amro werkzame periode ontwikkelde De Heiden diverse duurzaamheidsoplossingen voor klanten. Ook is zij bestuurslid van Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Bij Triodos wordt zij verantwoordelijk voor hypotheken, private banking en de retailactiviteiten in de Nederlandse markt. De verdere groei van hypotheken en beleggen zullen expliciet onderdeel zijn van haar aandachtsgebieden.

Pauline Bieringa, Algemeen Directeur van Triodos Bank Nederland: “In Kitty hebben wij een zeer ervaren en veelzijdig persoon met een grote sociaal-maatschappelijke betrokkenheid gevonden, die daarnaast een breed netwerk meebrengt. Zij heeft haar sporen verdiend in het vertalen van veranderende klantbehoeften naar aansprekende innovatieve diensten. Wij kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de bijdrage die zij met haar team van collega’s aan de toekomst van Triodos Bank als koploper in duurzaam bankieren zal leveren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.