Jennifer op ’t Hoog nieuwe directeur HDN

0

Jennifer op ’t Hoog start per 1 januari 2023 als directeur van HDN. Zij vormt dan samen met Reinier van der Heijden het bestuur van de vereniging. Ze wordt de opvolger van Merlyn van den Berg, die op 1 september CEO van Vista Hypotheken is geworden.

Op ’t Hoog werkte de afgelopen zes jaar bij Achmea Bank en daarvoor zes jaar bij Achmea Zilveren Kruis, onder andere als Senior Manager Strategie & Innovatie en Senior Manager Productmanagement.

Nieuwe fase

Van der Heijden zegt blij te zijn met de komst van Op ’t Hoogt: “We gaan als HDN een nieuwe fase in. Natuurlijk houden we het netwerk in optima forma en zorgen we voor snelle, veilige en juiste uitwisseling van informatie. Maar daarbij willen we ons samen met onze leden en gebruikers nog meer richten op verbetering en vernieuwing. Jennifer kan hier met haar ervaring op het gebied van het ontwikkelen en waarmaken van concepten en proposities een grote bijdrage aan leveren. Dat in combinatie met haar mensgerichte en verbindende aanpak maakt dat wij haar graag bij HDN verwelkomen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.