Jacqueline Niessen commissaris bij Klaverblad

0

Jacqueline Niessen (foto) is vorige week benoemd tot commissaris bij Klaverblad Verzekeringen. Er is nog geen permanente vervanger voor Tom Kliphuis, die per 1 april is teruggetreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Niessen heeft jarenlange leidinggevende ervaring op het gebied van Human Resources bij grote coöperaties, waaronder Avebe en FrieslandCampina.

“Jacqueline Niessen heeft ons erg waardevolle kennis en ervaring te bieden, die we goed kunnen gebruiken. Zeker nu we bezig zijn met een cultuurtraject en we veel aandacht besteden aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en arbeidsvoorwaarden.  Het spreekt voor zich dat we blij zijn dat zij zich voor ons wil inzetten” zegt Peter Paul Barth, algemeen directeur van Klaverblad.

Tom Kliphuis

Tom Kliphuis is per 1 april teruggetreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen vanwege zijn nieuwe functie als CEO van Vivat. Hij zal per 1 juli de raad verlaten. Edwin Velzel neemt het voorzitterschap tijdelijk waar. De raad bestaat daarnaast uit Jan Willem van der Klaauw en Annemarie Mijer-Nienhuis.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.