Hidde Coebergh vertrekt bij ING

0

ING Hypotheken brengt per 1 juli het beleid, pricing, marketing, productontwikkeling en beheer, intermediaire- en eigen distributie dichter naar elkaar; in één bedrijfsonderdeel met centrale aansturing. Folkert van der Ploeg stuurt vanaf 1 juli de nieuwe hypothekenorganisatie aan. Hidde Coebergh, nu nog directeur Wonen, verlaat per die datum ING.

Coebergh werkt sinds november 2001 bij ING. Door de jaren heen vervulde hij verschillende rollen bij verschillende onderdelen van het bedrijf, variërend van Retail Sales Manager, Head of Sales Development, Insurance Director, Program & Change Director, Head of Mortgage and SME advice tot Directeur Wonen sinds 2011.

Geen verandering voor het intermediair

Coebergh is meer dan tien jaar het gezicht geweest op het gebied van Hypotheken richting het intermediair en andere externe stakeholders. ING: “Zijn kennis van hypotheken en de markt, zijn passie voor het vak en zijn doorzettingsvermogen en toewijding om te blijven verbeteren van grote waarde geweest en zullen wij zeer missen. Voor het intermediair verandert er niets; ook in de nieuwe hypothekenorganisatie blijft het intermediair voor ons het belangrijkste distributiekanaal. Wij hechten onverminderd veel waarde aan professioneel onafhankelijk advies en investeren dan ook voortdurend in de dienstverlening voor het intermediaire kanaal. Duurzame vooruitgang voor het intermediair, onder andere door relevante en vooruitstrevende hypotheekoplossingen en een soepel, voorspelbaar en snel proces blijven de speerpunten in onze dienstverlening.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.