Hidde Coebergh blijft actief in de branche

0

Hidde Coebergh treedt per 1 oktober toe tot het managementteam Klantbediening Particulieren van Rabobank. Zijn primaire aandachtsgebied zal Wonen en Hypotheken zijn. Het is bekend terrein voor de voormalige Directeur Wonen bij ING.

Coebergh nam op 1 juli afscheid van ING, waar hij sinds 2001 werkzaam was. Hij heeft de zomermaanden gebruikt voor het vormgeven en invullen van zijn nieuwe plannen. Ook gebruikte hij deze tijd om ‘te genieten van een lange zomer, ruim tijd te spenderen met familie en vrienden’. “Dat is in alle opzichten gelukt”, schrijft hij in een post op LinkedIn. “Maar aan alles komt een einde.”

De kans dat we hem in de branche weer zouden tegenkomen was groot, maar niet vanzelfsprekend, benadrukte Coebergh nog in een afscheidsinterview in InFinance. “Ik kijk met open vizier naar wat er allemaal op mij afkomt de komende tijd.”

Dat wordt dus de Rabobank. “Mijn primaire aandachtsgebied zal Wonen en Hypotheken zijn; een domein dat mij na aan het hart ligt bij een bedrijf waar ik graag onderdeel van wil zijn. Ik kijk ernaar uit om met volle energie en focus bij te dragen aan ‘growing a better world together’”, aldus Coebergh.

“Ik hoop elkaar snel weer, via de socials of fysiek, te ontmoeten om banden te bestendigen en te kijken hoe we elkaar verder kunnen helpen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.