Harry Bruijniks beoogd voorzitter VBO

0

Harry Bruijniks wordt op 19 mei 2017 tijdens de Algemene Ledenvergadering van brancheorganisatie VBO Makelaar voorgedragen als nieuwe voorzitter. Huidig voorzitter Ed Hamming neemt die dag na twee termijnen afscheid.

Als de ruim 1.100 leden van VBO Makelaar instemmen met deze voordracht, neemt Bruijniks direct na zijn benoeming de voorzittershamer over. Huidig voorzitter Ed Hamming heeft er dan twee termijnen van vier jaar opzitten. Het afscheid van Hamming vindt -aansluitend aan de ALV- plaats tijdens het VBO-congres NeVaCon in Amersfoort.

Retailman

Bruijniks is veertig jaar actief geweest in de retailsector. Hij is momenteel bestuurslid van de Raad Nederlandse Detailhandel (RND) en Detailhandel Nederland (DN). Hij is tevens lid van de Raad van Commissarissen van Jumbo Supermarkten, Euretco en GS1. Datasourcing en ketenintegratie zijn kernactiviteiten van GS1. “Dit zijn ook belangrijke zaken voor de makelaar/taxateur die het vak de komende jaren verder vorm gaan geven”, adus Hans van der Ploeg RAE RT, directeur VBO Makelaar

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.