Gerbert Mos nieuwe CEO Finzie

0

Per 1 januari 2019 treedt Gerbert Mos aan als CEO bij Finzie Nederland. De (nu nog) directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank Amsterdam wil Finzie en haar lokale ondernemers naar een hoger plan tillen.

Finzie wil uitbreiden naar totaal 150 vestigingen in 2020. Die ambitie streeft Mos eveneens na. “Ik gun zoveel mogelijk mensen een onbezorgd financieel leven en daar ga ik met plezier een bijdrage aan leveren, vanzelfsprekend samen met onze financieel coaches.”

Mos werkt al jaren voor de Rabobank. Deze ervaring zet hij in richting de lokale ondernemers van Finzie en helpt om hun klanten nog beter te adviseren. ”We gaan groeien, maar dat moet samen gaan met blijvend hoge kwaliteit van de dienstverlening en lage kosten voor de klant,” vertelt Mos.

De directeuren van moederorganisatie Romeo, Edsel de Graaf en Martin Keegstra, kijken uit naar de samenwerking met Mos. Keegstra: “Finzie heeft bijna 50 franchisenemers in 2019 en daarmee verdient de formule een eigen boegbeeld die zich 100% focust op het merk. Wij zijn er van overtuigd dat Gerbert met zijn ervaring en charisma Finzie de nieuwe marktleider in de financiële adviesmarkt maakt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.