FFP eert Henk Duthler

0

Henk Duthler is benoemd tot Lid van Verdienste van de Vereniging FFP. Onder zijn voorzitterschap groeide de club van 2.200 leden in 2005 naar 3.300 gecertificeerd financieel planners in 2011.

Duthler besteedde veel aandacht aan de internationale betrekkingen tussen financieel planners in Europa en hij was de aanjager tot meer externe communicatie en profilering naar belangrijke stakeholders van de FFP. Om de FFP ook richting de consument meer op de kaart te zetten bij het brede publiek lanceerde de Vereniging FFP onder leiding van Duthler voor het eerst in haar geschiedenis een landelijke (radio)campagne.

In zijn speech benadrukte Marc van Poeteren, de huidige voorzitter,  hoe Duthler aan de wieg heeft gestaan van de professionalisering van de FFP als beroepsvereniging voor gecertificeerd financieel planners. “Aangetreden in januari 2005 heeft Duthler ruim zes jaar lang het voorzitterschap van de FFP op zich genomen. In die periode heeft hij, naast zijn bestuurlijke activiteiten in de verzekeringswereld, veel tijd en energie gestoken in de verdere ontwikkeling van de FFP.  Al in een vroeg stadium  gaf hij aan dat klantadvies en productverkoop  twee gescheiden trajecten behoren te zijn.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.