Ewoud Goudswaard verlaat ASN Bank

0

Algemeen directeur Ewoud Goudswaard neemt per 1 juli 2017 afscheid van ASN Bank, onderdeel van de Volksbank. Totdat meer bekend is over de opvolging, vormen Joyce van der Est en Arie Koornneef samen de directie van ASN Bank.

In de 15 jaar dat Goudswaard directeur is geweest groeide het aantal klanten van ASN Bank van ruim 150.000 naar bijna 650.000. Het beheerd vermogen ging van 1,5 miljard naar 13,6 miljard euro. Goudswaard heeft aangegeven een nieuwe stap in zijn loopbaan te willen zetten.

Taakverdeling

De andere directieleden nemen de taken van Goudswaard voorlopig waar. Joyce van der Elst is sinds 2015 directeur van ASN Bank. Zij is vanaf 2003 bij de bank verantwoordelijk voor operationele zaken, tussen 2013 en 2015 in de functie van adjunct-directeur. Arie Koornneef is sinds 1 april 2017 directeur van ASN Bank. Hij was eerder werkzaam voor de Volksbank als directeur Marketingstrategie & Innovatie en als directeur marketing bij SNS.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.