Elzenaar stopt als directeur Nibe-SVV

0

Joke Elzenaar treedt terug als directeur van Nibe-SVV. Zij maakt plaats voor Jeanette Hadderingh, die tot nu toe als salesmanager werkzaam was bij NCOI.

Elzenaar was directeur van Nibe-SVV sinds de overname door NCOI in 2013. Ze is van plan zich te richten op de Bestuursacademie Nederland, een andere opleider binnen NCOI Groep.

Nibe-SVV zette na de overname door NCOI een nieuwe structuur neer en richtte de focus op de klant. De opleidingen werden aangepast aan opleidingswensen en -behoeften van klanten. “We hebben moeten herontwikkelen, bijontwikkelen en digitaliseren en tegelijkertijd moesten we ook de vakopleidingen onder de loep nemen”, aldus Elzenaar. “Want we wisten dat de Wft op een gegeven moment op zou houden, we wilden daarna niet in een gat vallen.”

Actueel en modern

De opleidingsprogramma’s zijn nu volgens haar ‘actueel en modern vormgegeven’. “Dat is echt een slag die we gemaakt hebben. En dat alles heeft uiteindelijk ook tot een totaal andere beeldvorming van Nibe-SVV geleid.”

“Er is veel werk verzet de afgelopen jaren en de uitdaging ligt nu met name in het behouden van de klantfocus”, vindt Jeanette Hadderingh. “Het is belangrijk er voortdurend voor te zorgen dat we het juiste aanbod hebben voor vandaag én morgen. Toekomstgericht opleiden, dat is waar we op in willen zetten. Eind dit jaar komen we met een Next Gen Academy met opleidingen die daarbij aansluiten, over big data, cybersecurity en digitaal adviseren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.