elipsLife benoemt Stefan Duran tot Branch Head Benelux

0

Begin dit jaar is Stefan Duran benoemd tot Branch Head Benelux bij levensverzekeraar elipsLife, een 100% dochter van Swiss Re. Hij is verantwoordelijk voor de zakelijke activiteiten van het bedrijf in de Benelux en op de Nederlandse Antillen. Stefan volgt Jan van Boxtel op, die eind 2012 de organisatie heeft verlaten.

Stefan Duran is afgestudeerd als Master of Arts in Pensions and Life Assurance (MPLA) en als Bachelor in Business Economics. Vanaf 1998 is hij binnen SNS Reaal Groep in verschillende functies op het gebied van pensioenen/levensverzekeringen werkzaam geweest, meest recentelijk als directeur verkoop voor kleine en middelgrote ondernemingen bij Zwitserleven.

Duran is verantwoordelijk voor een verdere groei van elipsLife in de Benelux en de Nederlandse Antillen. De nadruk zal eerst liggen op het uitbouwen van de activiteiten in Nederland, later volgen ook België, Luxemburg en de Nederlandse Antillen.

De verzekeraar elipsLife, gevestigd in Vaduz (Liechtenstein), is een internationale levensverzekeringsmaatschappij. elipsLife is gespecialiseerd in collectieve levens- en arbeidsongeschiktheidverzekeringen voor pensioenfondsen, werkgevers en speciale doelgroepen. elipsLife is een 100% dochter van Swiss Re.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.