Directieteam Aon compleet

0

Begin deze maand is Gerben Pasman (foto) aangesteld tot CFO van Aon Nederland. Michiel van Meer, Chief Human Resource Officer (CHRO) bij Aon, is per 15 oktober benoemd tot statutair bestuurder.

Pasman (37) volgt Rogier Sparreboom op, die eerder dit jaar werd benoemd tot CFO EMEA van Aon. Pasman is sinds 2011 in dienst bij Aon. In zijn laatste functie, FP&A Director (Financial Planning & Analysis), was hij het hoofd van het FP&A-team in Nederland. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe rol als CFO: “Mijn benoeming als CFO en daarmee het toetreden tot de directie zie ik als een mooie nieuwe uitdaging, die ik met veel energie tegemoet ga.”

Michiel van Meer

De huidige directierol van CHRO Van Meer (42) wordt per 15 oktober uitgebreid met de benoeming tot statutair bestuurder. Daarnaast heeft hij per 1 juli 2020 de HR-verantwoordelijkheid voor alle Shared Services binnen EMEA (Europe, Middle East and Africa) gekregen.

Van Meer startte in 2013 binnen Aon als HR Manager en was vanaf 2016 directeur Human Resources bij Aon Nederland. Sindsdien is hij verantwoordelijk voor de HR-strategie en lag zijn focus op het aantrekken van talent, het ontwikkelen van medewerkers en teams, beloning en vitaliteit, en diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit.

Directieteam compleet

Met de benoeming van Pasman als CFO bestaat de directie van Aon uit Marc van Nuland (Country Manager, CEO Commercial Risk Solutions, Health Solutions & Affinity en statutair bestuurder), Ron Gardenier (Chief MGA), Annemarie Rosebeek (Chief Affinity), Michiel van Meer (CHRO & statutair bestuurder), Gerben Pasman (CFO), Marleen Lemmens (CTO), Stefan Weda (CCO) en Mandy van der Zalm (CBO).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.