DGA Pensioen Roadshow weer van start

0

DGA Software Groep (DSG) houdt in samenwerking met Van Caspel Fiscaal Pensioen Advies in juni DGA Pensioen Roadshows voor Accountants, Belastingadviseurs en Pensioenadviseurs. Tijdens deze pensioen kennissessies komen de nieuwste pensioenontwikkelingen en fiscaliteit aan de orde, specifiek gericht op Directeuren Groot Aandeelhouders. Daarbij wordt een concrete en praktische vertaalslag gemaakt naar de bijbehorende pensioenberekeningen aan de hand van praktijkcasussen. Kortom, dé ideale gelegenheid om de pensioenkennis weer op peil te brengen.

 Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: afstempelen (verlagen) pensioen DGA, nieuwe model pensioenbrief fiscus, berekeningsknip Wet VAP pensioenleeftijd 67, stamrecht, ontwikkelingen in extern eigen beheer, recente jurisprudentie.

 De sessies worden gehouden op 12 en 18 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur in Zeist. Voor het bijwonen van de DGA Pensioen Roadshow worden door diverse organisaties PE-punten toegekend. Informatie (programma) en
aanmelden: www.dgasoftware.nl. Voor telefonische informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met DSG 038-455 71 06 of per e-mail Office@dgasoftware.nl.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.