Das vindt ‘vaste’ directeur JSC

0

Juridisch dienstverlener Das verwelkomt op 1 februari Edward David als directeur Juridisch Servicecenter (JSC). Hij volgt dan Mariëlle van de Merbel op, die deze functie sinds december 2022 ad interim vervulde.

David heeft ruime ervaring als manager van servicecenters. Zo werkte hij hiervoor bij ASR verzekeringen, Budget Energie en de ANWB. De afgelopen jaren was hij manager Customer Care Center bij Mediq.

Jaap Witteveen, chief transformation officer, is blij dat er met de vaste aanstelling van David nu iemand is gevonden om leiding te geven aan het JSC. “Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn ervaring een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze collega’s binnen het JSC en de dienstverlening aan onze klanten. Namens de directie wens ik Edward veel succes en plezier in zijn nieuwe functie. Ik wil Mariëlle van de Merbel graag bedanken voor haar inzet gedurende het afgelopen jaar in deze functie.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.