Daniël Nieuwenhuizen Manager Sales en Marketing bij Romeo

0

Daniël Nieuwenhuizen wordt per 1 april Manager Sales en Marketing bij Romeo. Hij was eerder Directeur Franchise bij Finzie, toen dit label nog onderdeel uitmaakte van de Romeo Groep.

In zijn nieuwe functie zal Nieuwenhuizen verantwoordelijk zijn voor de distributielabels Huismerk, Basic Serviceproviding, BlueLine Hypotheekdesk en Accelerate.

“Na ruim vijftien jaar actief te zijn geweest bij diverse franchiseorganisaties, heb ik heel veel zin om met de distributielabels van Romeo het intermediair te gaan ondersteunen”, aldus Nieuwenhuizen. “Samen met hen zorgen we ervoor dat hun zeer gewaardeerde dienstverlening aan consumenten toekomstbestendig zal blijven, zowel in gunstige als minder gunstige marktomstandigheden. Met alle diensten die de Romeo organisatie te bieden heeft, ben ik ervan overtuigd dat wij hier een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren.”

Martin Keegstra, directeur van Romeo Financiële Diensten: “We zijn ervan overtuigd dat Daniël met al zijn kennis van distributie en marketing bij zal dragen aan de uitbreiding en doorontwikkeling van onze distributieactiviteiten en van Accelerate, het CRM platform van Romeo.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.