DAK benoemt Mark van Uffelen tot ICT-directeur

0

Om meer focus, daadkracht en ondersteuning op ICT-vlak te bieden breidt DAK Intermediairscollectief de directie uit met een directeur voor ICT. Naast Tim Rijvers als Algemeen directeur, Ron Smids als Operationeel directeur en Ceres van Hoorn als Financieel directeur, treedt Mark van Uffelen toe tot de directie als ICT-directeur.

Het ICT-landschap in de financiële branche verandert snel en data gedreven processen worden steeds belangrijker. Om de slagkracht te bieden om op deze ontwikkelingen vooruit te lopen en de leden zo goed mogelijk te ondersteunen, wilde de Raad van Bestuur van DAK een ICT-directeur zoeken. Vanuit de eigen gelederen werd Mark van Uffelen, voorheen manager Bedrijfsbureau en verantwoordelijk voor de ICT-architectuur, benoemd.

ICT-ontwikkelingen

De uitbreiding van de directie betekent volgens DAK ook een nieuwe koers om adviseurs nog meer te ondersteunen met systemen en diensten die het werk voor hun gemakkelijker maken. Door te investeren in data gedreven processen en nieuwe ICT-architectuur worden de kosten als collectief gedragen en hoeft een financieel adviseur deze niet afzonderlijk te maken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.