Daalhuizen is Hypotheekshopper van 2013

0

Henk Daalhuizen is uitgeroepen tot ‘Hypotheekshopper van 2013’. Hij kreeg die titel op de algemene vergadering van aandeelhouders van De Hypotheekshop vanwege zijn klantgerichte werkwijze en zijn vernieuwende manier van ondernemen.

Daalhuizen runt Hypotheekshops in Goes, Middelburg en Zierikzee. Met de prijs wil de Hypotheekshop de ontwikkeling van het vak van hypotheekadviseur stimuleren. “Winnaars hebben een voortrekkersrol vervuld bij de verdere professionalisering van het adviesvak en zijn daarbij aantoonbaar succesvol geweest. Beoordelingscriteria zijn onder meer ondernemerschap, verbetering van de formule en opleiding van personeel”, aldus algemeen directeur Ron Bavelaar.

Volgens Bavelaar is Daalhuizen een ondernemer met passie die oprecht interesse heeft in zijn klanten. “Een allround adviseur en een netwerker die via samenwerking succes boekt. Henk denkt niet alleen na over zaken die anders en beter kunnen, maar hij aarzelt ook niet om veranderingen daadwerkelijk toe te passen. Innovatie met als doel het klantbelang nog meer voorop te stellen.”

Bavelaar roemt verder zijn vernieuwingsdrang: “Zo vervult Henk bijvoorbeeld een voortrekkersrol op het gebied  van nieuwe media. De zaken die hij hiervoor in de praktijk ontwikkelt en toepast, stelt hij ook weer ter beschikking aan onze formule, zodat al onze franchisenemers hier gebruik van kunnen maken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.