Benoemingen Vivat Leven en Digitaal

0

Vivat heeft Aad van der Klugt benoemd tot General Manager voor de productlijn Individueel Leven. Fernando Hagel Franco gaat aan de slag als General Manager van de productlijn Digitaal (voorheen Online).

Van der Klugt (foto, 58 jaar) is in februari bij Vivat gekomen als COO bij Zwitserleven. Hiervoor was hij werkzaam in diverse directiefuncties. Onder andere bij het collectieve en individuele bedrijf Aad van der Klugt Vivatvan Nationale-Nederlanden, bij Loyalis/APG en Van Lanschot Chabot.

Specialist digital retail

Fernando Hagel Franco (43 jaar) is gespecialiseerd in (corporate) entrepreneurship, met de nadruk op digital retail binnen de financiële dienstverlening. In consulting en senior executive functies gaf hij eerder leiding aan complexe operaties en financiële herstructureringsactiviteiten bij organisaties in de financiële dienstverlening. Waaronder BinckBank en start-ups binnen ABN Amro en ING.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.