Word jij onze nieuwe collega?

0

TRIPLE i, de uitgever van onder andere InFinance, zoekt een gedreven Account Manager online/content. Tevens is het multimediabedrijf in de financiële branche – gevestigd in Weesp – op zoek naar een enthousiaste jr. interactieve designer/video editor.

TRIPLE i exploiteert verschillende mediaplatforms bestaande uit channels zoals print, websites, nieuwsbrieven, e-papers, social media en events, voor particulieren en zakelijke gebruikers. De communicatiebehoefte van de klanten verschuift van advertising naar branded content (de beleving van content en video’s over bedrijf of product). Daarom zoekt het bedrijf een gedreven Account Manager online/content (fulltime) die de communicatiebehoefte van zijn klanten inventariseert en concretiseert door de relevante content in te kaderen in de verschillende channels.

Jr. Interactieve designer/video editor

Ben jij de jr. interactieve designer/video editor met een creatief brein die het media- en communicatieteam van TRIPLE i 20 uur per week komt versterken? Je hebt uitgebreide ervaring als het gaat om vormgeving, video’s editen en online design. Je bent gewend om met deadlines om te gaan en gaat snel te werk. Je bent creatief en weet met jouw ideeën en input iedereen te enthousiasmeren.

Alle informatie over de vacatures is hier te vinden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.