Andrea Middel geëerd door Vereniging FFP

0

Andrea Middel is deze week geëerd met de titel ‘Lid van verdienste’ van Vereniging FFP. Deze ontving zij voor haar inzet en betrokkenheid, onder andere als bestuurslid voor de beroepsorganisatie.

Middel rondde 9 oktober haar functie als bestuurslid van FFP af na de maximale zittingsperiode van zes jaar. “Haar betrokkenheid en inzet in het bestuur is altijd zeer hoog geweest” zegt Rob van den Aker, voorzitter FFP.

“Door haar brede vakkennis over financiële planning, ook in de praktijk, heeft zij de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de kwaliteit van het FFP-keurmerk”.

Middel blijft op persoonlijke titel nog actief in de International Standards committee van FPSB Ltd (Financial Planning Standards Board) waar richtlijnen voor de beroepsontwikkeling van financieel planner worden voorgesteld.

Naast de bestuurstaken heeft Andrea Middel diverse andere taken opgepakt om het beroep financieel planner onder de aandacht te brengen. Ze was voorzitter van de jury voor de verkiezing FFP Financieel Planner van het Jaar, voorzitter van de jury voor de FFP Student Award en lid van diverse FFP-werkgroepen.

“Door haar enthousiaste persoonlijkheid en passie voor het beroep heeft Andrea daarnaast ook via de media veel mensen weten te overtuigen van de relevantie van financiële bewustwording en de waarde van financiële planning voor de consument”, aldus FFP.

Middel blijft betrokken bij bepaalde FFP-activiteiten en heeft haar secretarisrol overgedragen aan Conny Weber.

Middel is het vierde bestuurslid in de afgelopen twintig jaar dat geëerd wordt met de titel ‘Lid van verdienste’. Roel Wijmenga, oud-bestuursvoorzitter van de Stichting Certificering FFP, Henk Duthler, oud-bestuursvoorzitter van vereniging FFP en Marc van Poeteren oud-bestuursvoorzitter FFP gingen haar voor.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.