Blinqx neemt HippoLine over

0

HippoLine, gespecialiseerd in data- en business intelligence (BI), wordt onderdeel van Blinqx. Binnen Blinqx blijft HippoLine haar zelfstandigheid behouden.

HippoLine biedt data- en BI voor de hypotheek- en verzekeringsmarkt, het MKB, maatschappelijke organisaties en publieke sector. Dit behelst het leveren van complete BI software platformen, het bouwen en managen van BI dashboards en (remote) BI consulting.

Ruud van der Kruk, CEO Blinqx: “De expertise van HippoLine past naadloos in onze platform-filosofie. Met de toevoeging van deze krachtige BI-propositie aan onze bestaande software-oplossingen kunnen we de intermediairs, accountants en MKB’s die we afzonderlijk van elkaar al bedienden, nóg completer gaan servicen met een geïntegreerd dienstenaanbod.”

Mirjam van Kooten, CEO HippoLine: “We hebben de stap gezet omdat samenwerking veel kansen biedt. Blinqx heeft sinds de oprichting in 2019 een indrukwekkend portfolio opgebouwd en wij gaan dat als BI-specialist versterken. Door onderdeel te zijn van een grotere organisatie en meer middelen kan HippoLine investeren in onderzoek en ontwikkeling om BI-oplossingen verder te innoveren en aan te passen aan de snel veranderende technologische omgeving.”

HippoLine behoudt zelfstandige identiteit

Binnen Blinqx behoudt HippoLine haar zelfstandigheid. De BI-specialisten werken onveranderd vanuit Moordrecht en oprichter Mirjam van Kooten houdt als directeur de dagelijkse leiding. Van Kooten: “De stap om samen te gaan met Blinqx is natuurlijk niet op een achternamiddag genomen, maar die voelt uiteindelijk heel natuurlijk. Na ruim vijftien jaar zelfstandig een mooie groei te hebben gerealiseerd, zijn we er klaar voor om met het team een volgende groeifase in te gaan. Met Blinqx kunnen we een complete software suite bieden aan onze – veelal – identieke klantgroepen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.