BeleggersFair maakt beleggen eenvoudig

0

De BeleggersFair 2016 is een kennisevenement voor zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten, als voor de gevorderde beleggers die meer uit financiële markten willen halen. De Beleggersfair wordt gehouden op 25 november in de RAI Amsterdam.

De BeleggingsFair is combinatie van voorlichting aan beginnende beleggers en visie en tips voor ervaren beleggers. Heeft u klanten die hun eerste schreden op de beurs willen zetten, of bestaat uw portefeuille uit gevorderde beleggers? Nodig ze uit, tot 1 oktober kost een BeleggersFair 2016 ticket slechts 5 euro.

Verspreid over de dag worden diverse snelcursussen gegeven, er zijn tal van masterclasses te volgen en verschillende beursgoeroes geven hun beste tips prijs. In de drie plenaire sessies geven beleggingsexperts antwoord op twee vragen die nu sterk leven onder beleggers: waar moet ik komend jaar in beleggen, en hoe haal ik met de huidige lage rente inkomsten uit beleggingen? Dagvoorzitter is Jort Kelder. Op het einde van de dag zal één van de bezoekers de handelsdag mogen sluiten door een slag op de befaamde gong.

Snelcursussen voor beginners

Beginnende beleggers kunnen gratis deelnemen aan snelcursussen die hen de fijne kneepjes bijbrengen van het beleggen en handelen in populaire financiële instrumenten zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, ETF’s, opties en Turbo’s. In maximaal een kwartier tijd leert een beleggerstrainer de deelnemer alles over het handelsboek, de spread, transactiekosten, ordertypen, liquiditeit, risico’s van beleggingsproducten en krijgt hij de eerste handelstips. Die kunnen met behulp van een (virtuele) beleggingsportefeuille direct in de praktijk worden gebracht op het Live Trading Plein op de beursvloer.

Naast Jort Kelder zal tevens beursgoeroe Eddy Schekman (hoofdredacteur Cash magazine) aanwezig zijn in de RAI. Ook zal Onno van Stolpe, CEO van Galagapos (biotechbedrijf), beleggers inspireren met zijn verhaal en Ton Ruitenberg van Euronext zal twee waardevolle snelcursussen geven. Martine Hafkamp van Fintessa Vermogensbeheer en Nico Bakker, technisch analist bij BNP Paribas zijn aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden. En er zullen er nog meer komen, waarover later meer.

3.000 beleggers

In 2015 wisten bijna 3.000 bezoekers de weg te vinden naar de BeleggersFair. Ook het NIBUD gaf een seminar en de VEB hield er haar jaarlijkse congres. Maar, terugkijken heeft in de wereld van de belegger geen zin. De belegger anticipeert op wat er te gebeuren staat. Daarom kijkt men liever vooruit: hoe kunt u op 25 november alvast leren waarin u in 2017 succesvol kunt beleggen? De organisator van de BeleggersFair 2016 is TRIPLE i, bekend van platforms als Cash(cow), The Asset, en InFinance & dé social-media BeleggersClub Bull Up en Hypotheek Business Club. Tot 1 oktober geldt er een vroegboekkorting van 50% en kost een BeleggersFair ticket slechts 5 euro.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.