ASR, Centraal Beheer, Klaverblad en NH1816 genomineerd voor Award Woonverzekeraar

0

In de categorie Woonverzekeraar zijn ASR, Centraal Beheer, Klaverblad en NH1816 door hun businesspartners – middels het multimediale platform InFinance en de Hypotheek Business Club – genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt.

De Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en de Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Er zijn zes Award-categorieën: Hypotheekverstrekker, Franchiseketen, Kredietverlener, Serviceprovider, Woonverzekeraar en Innovatie.

De genomineerden

  • Het brede assortiment met veel keuzemogelijkheden is voor veel respondenten de reden om voor ASR te kiezen. Maar ook het kennisniveau van de accountmanagers wordt meerdere keren als pluspunt genoemd. De meeste respondenten omschrijven hun keuze voor deze verzekeraar echter kort en krachtig met ‘praktijkervaring’.
  • Op Centraal Beheer is veel gestemd, maar slechts een enkele distributiepartner gaf hierbij ook een reden aan. De verregaande digitalisering, de snelheid en gemak die wordt ervaren, scherpe tarieven en goede voorwaarden zijn de meest voorkomende zaken. Ook de Apeldoornse reclame-uitingen worden duidelijk gewaardeerd.
  • Het meedenken en de snelle schadeafwikkeling wordt het meest gewaardeerd door de respondenten die voor Klaverblad kiezen. Maar ook de nuchtere ‘doe maar gewoon’ houding die de verzekeraar wil uitstalen, valt in goede aarde bij de businesspartners. De veranderingen die de laatste jaren intern zijn doorgevoerd worden gezien en positief ontvangen.
  • Gewoon goed. Dat is kort en krachtig de meest opgegeven reden door respondenten die op Nh1816 stemmen. Maar ook de digitale vooruitgang waarbij de menselijke maat behouden blijft wordt meer dan eens genoemd. Andere zaken die positief gevonden worden zijn de grote schaderegelingsbevoegdheid voor adviseurs, persoonlijk contact, goede voorwaarden en prijs/kwaliteit verhouding.

Stem op uw favoriet

Er kan nog steeds gestemd worden op de genomineerde partijen. Doe mee aan de enquête en bepaal wie de Awards tijdens HypoVak mee naar huis mogen nemen. U maakt dan tevens kans op een weekendje weg naar eigen keus ter waarde van 200 euro.

Normaal gesproken zouden er in deze categorie drie genomineerde partijen zijn. Maar omdat twee partijen qua stemmen zo dicht op elkaar zaten, is besloten om vier partijen voor een award te nomineren.

Uitreiking tijdens HypoVak

De uitreiking van de awards voor best presterende intermediaire businesspartners en het meest innovatieve product of dienstverlening (aan intermediair en consument) op het gebied van wonen, vindt plaats op dinsdag 30 mei op het podium van HypoVak in NBC Nieuwegein.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.